NewStar Flatscreen WandsteunNewStar Flatscreen Wandsteun
zoom
NewStar Flatscreen Wandsteun
zoom
zoom
video
Afbeelding

LED-W600BLACK NewStar Flatscreen Wandsteun

De LED-W600BLACK is een vlakke wandsteun voor flat screens t/m 75".
Met deze NewStar wandsteun, model LED-W600BLACK, bevestigt u een LCD/LED/PLASMA scherm vlak aan de wand. Door gebruik te maken van een wandsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw scherm. Deze universele steun is slechts 1,8 cm diep waardoor u een schitterend schilderij-effect creëert. De LED-W600BLACK heeft een draagvermogen van 35 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 600x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hangt u eenvoudig schermen t/m 75" aan de wand. De montage is een fluitje van een cent. U monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop uw scherm. Vervolgens haakt u het scherm over de strip en kunt u optimaal genieten van uw flatscreen! Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
37 inch

Max. beeldformaat
:
75 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
35 kg

Schermen
:
1

VESA minimaal
:
200x200 mm

VESA maximaal
:
600x400 mm

Afstand tot wand
:
1,8 cm


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
LED-W600BLACK

EAN
:
8717371446338

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar wandsteun, model LED-W600BLACK, bevestigt u een LCD/LED/PLASMA scherm vlak aan de wand.

Door gebruik te maken van een wandsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw scherm. Deze universele steun is slechts 1,8 cm diep waardoor u een schitterend schilderij-effect creëert.

De LED-W600BLACK heeft een draagvermogen van 35 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 600x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hangt u eenvoudig schermen t/m 75" aan de wand.

De montage is een fluitje van een cent. U monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop uw scherm. Vervolgens haakt u het scherm over de strip en kunt u optimaal genieten van uw flatscreen!

Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.