NewStar Flatscreen WandsteunNewStar Flatscreen Wandsteun
zoom
NewStar Flatscreen Wandsteun
zoom
zoom
video
Afbeelding

NM-W365BLACK NewStar Flatscreen Wandsteun

De NM-W365BLACK is een kantelbare wandsteun voor flat screens t/m 65" (162 cm).
Met deze kantelbare NewStar wandsteun, model NM-W365BLACK, hangt u een flat screen tegen de wand. Deze LED steun is slechts 3,5 cm diep waardoor uw TV één geheel wordt met de wand. De afstand tot de wand kan indien nodig met de standaard meegeleverde opvulbussen worden vergroot tot 5 cm. De NM-W365BLACK heeft een draagvermogen van 35 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 600x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hangt u eenvoudig schermen t/m 65" aan de wand. De montage is een fluitje van een cent. U monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop uw scherm. Vervolgens haakt u het scherm over de strip en kunt u optimaal genieten van uw televisie. Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
37 inch

Max. beeldformaat
:
65 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
35 kg

Schermen
:
1

VESA minimaal
:
100x100 mm

VESA maximaal
:
600x400 mm

Afstand tot wand
:
3,5 cm


Functionaliteit
Type
:
Kantelen

Kantelen (graden)
:
12°

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NM-W365BLACK

EAN
:
8717371444662

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze kantelbare NewStar wandsteun, model NM-W365BLACK, hangt u een flat screen tegen de wand.

Deze LED steun is slechts 3,5 cm diep waardoor uw TV één geheel wordt met de wand. De afstand tot de wand kan indien nodig met de standaard meegeleverde opvulbussen worden vergroot tot 5 cm.

De NM-W365BLACK heeft een draagvermogen van 35 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 600x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hangt u eenvoudig schermen t/m 65" aan de wand.

De montage is een fluitje van een cent. U monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop uw scherm. Vervolgens haakt u het scherm over de strip en kunt u optimaal genieten van uw televisie.

Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.