NewStar tablet stand
zoom
NewStar tablet stand
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

DS15-050SL1 NewStar tablet stand

NewStar tabletsteun – Zilver
De NewStar DS15-050SL1 is een steun voor smartphones en tablets tot 11”. Door de slimme kanteloptie (90°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen. Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, compacte design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw tablet.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
0 inch

Max. beeldformaat
:
11 inch

Schermen
:
1

Bureaumontage
:
Voet


Functionaliteit
Type
:
Kantelen

Kantelen (graden)
:
90°

Breedte
:
8,3 cm

Diepte
:
13,4 cm

Hoogte
:
14,1 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
DS15-050SL1

EAN
:
8717371448462

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar DS15-050SL1 is een steun voor smartphones en tablets tot 11”. Door de slimme kanteloptie (90°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen.

Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, compacte design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw tablet.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.