NewStar telefoon stand
zoom
NewStar telefoon stand
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

DS10-200SL1 NewStar telefoon stand

NewStar in hoogte verstelbare telefoonsteun – Zilver
De NewStar DS10-200SL1 is een in hoogte verstelbare steun voor smartphones t/m 7”. Door de slimme kanteloptie (180°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. Daarnaast is de steun in hoogte verstelbaar van 17-27,5 cm. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen. Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, opvouwbare design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw telefoon.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
0 inch

Max. beeldformaat
:
7 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
5 kg

Schermen
:
1

Bureaumontage
:
Voet


Functionaliteit
Type
:
Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
180°

Zwenken (graden)
:
360°

Breedte
:
10,5 cm

Diepte
:
10,5 cm

Hoogte
:
17 cm - 27,5 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
DS10-200SL1

EAN
:
8717371448493

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar DS10-200SL1 is een in hoogte verstelbare steun voor smartphones t/m 7”. Door de slimme kanteloptie (180°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. Daarnaast is de steun in hoogte verstelbaar van 17-27,5 cm. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen.

Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, opvouwbare design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw telefoon.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.