NewStar flatscreen, tablet en notebook bureausteun
zoom
NewStar flatscreen, tablet en notebook bureausteun
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

FPMA-D300NOTEBOOK NewStar flatscreen, tablet en notebook bureausteun

De FPMA-D300NOTEBOOK is een bureausteun voor een notebook en flat screen t/m 27" (69 cm).
Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D300NOTEBOOK, bevestigt u een flatscreen en notebook aan het bureau via een bureauklem. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor en notebook. De steun is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D300NOTEBOOK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 27" (69 cm) en notebooks t/m 18". Het draagvermogen van de arm is 10 kg en 10 kilo voor de notebook. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
27 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg

Schermen
:
1

VESA patroon
:
75x75, 100x100 mm


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
65°

Zwenken (graden)
:
360°

Diepte
:
0 - 50 cm

Hoogte
:
15 - 40 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-D300NOTEBOOK

EAN
:
8717371445218

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D300NOTEBOOK, bevestigt u een flatscreen en notebook aan het bureau via een bureauklem.

Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor en notebook. De steun is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm.

De FPMA-D300NOTEBOOK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 27" (69 cm) en notebooks t/m 18". Het draagvermogen van de arm is 10 kg en 10 kilo voor de notebook. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.