NewStar notebook standaard [acryl]
zoom
NewStar notebook standaard [acryl]
zoom
zoom
Afbeelding

NSNOTEBOOK300 NewStar notebook standaard [acryl]

De NSNOTEBOOK300 is een acryl verhoger voor notebooks.
Met deze Newstar notebookverhoger, model NSNOTEBOOK300, stelt u de hoogte van uw notebook eenvoudig in. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat waardoor de kans op breuk en barstjes nihil is. Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet. De ideale hoogteverstelling biedt maximale flexibiliteit. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
22 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
15 kg

Schermen
:
1


Functionaliteit
Type
:
Kantelen

Kantelen (graden)
:
25°

Hoogte
:
13,6 - 20,9 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
NSNOTEBOOK300

EAN
:
8717371441180

Garantie
:
3 jaarProductinformatie

Met deze Newstar notebookverhoger, model NSNOTEBOOK300, stelt u de hoogte van uw notebook eenvoudig in. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat waardoor de kans op breuk en barstjes nihil is. Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet.

De ideale hoogteverstelling biedt maximale flexibiliteit. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.