NewStar LCD/CRT monitor standaard [acryl]
zoom
NewStar LCD/CRT monitor standaard [acryl]
zoom

NSMONITOR40 NewStar LCD/CRT monitor standaard [acryl]

De NSMONITOR40 is een acrylaat verhoger voor LCD/TFT/CRT schermen.
Met deze Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR40, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat. Hierdoor is de uitstraling van de verhoger schitterend; een juweel voor op het bureau. Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet. De ideale hoogteverstelling biedt maximale flexibiliteit. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
25 kg

Schermen
:
1


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Breedte
:
32 cm

Diepte
:
26 cm

Hoogte
:
7 - 13 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
NSMONITOR40

EAN
:
8717371441135

Kleur
:
Transparant

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR40, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat. Hierdoor is de uitstraling van de verhoger schitterend; een juweel voor op het bureau.

Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet.

De ideale hoogteverstelling biedt maximale flexibiliteit. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is.

Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.