NewStar beamer wandsteun
zoom
NewStar beamer wandsteun
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding

BEAMER-W100SILVER NewStar beamer wandsteun

De BEAMER-W100SILVER is een universele wandsteun voor beamers en projectoren.
Met deze NewStar wandsteun, model BEAMER-W100SILVER, bevestigt u een beamer/projector aan de muur. Door gebruik te maken van een wandsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in diepte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De BEAMER-W100SILVER is geschikt voor projectoren t/m 12 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
12 kg

Afstand tot wand
:
73 - 123 cm


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
90°

Zwenken (graden)
:
360°

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
BEAMER-W100SILVER

EAN
:
8717371442330

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar wandsteun, model BEAMER-W100SILVER, bevestigt u een beamer/projector aan de muur.

Door gebruik te maken van een wandsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in diepte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.

De BEAMER-W100SILVER is geschikt voor projectoren t/m 12 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.