NewStar beamer plafondsteun
zoom
NewStar beamer plafondsteun
zoom
zoom
Afbeelding

BEAMER-C50 NewStar beamer plafondsteun

De BEAMER-C50 is een universele plafondsteun voor beamers en projectoren.
Met deze NewStar plafondsteun, model BEAMER-C50, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond. Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken. De BEAMER-C50 is geschikt voor projectoren t/m 10 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
90°

Zwenken (graden)
:
360°

Hoogte
:
18,5 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
BEAMER-C50

EAN
:
8717371443979

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar plafondsteun, model BEAMER-C50, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond.

Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken.

De BEAMER-C50 is geschikt voor projectoren t/m 10 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.