NewStar beamer plafondsteun
zoom
NewStar beamer plafondsteun
zoom
zoom
Afbeelding

BEAMER-C300 NewStar beamer plafondsteun

De BEAMER-C300 is een universele plafondsteun voor beamers en projectoren.
Met deze NewStar plafondsteun, model BEAMER-C300, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond. Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken. De BEAMER-C300 is geschikt voor projectoren t/m 15 kilo en universeel te monteren op projectoren. De kooiconstructie is eenvoudig te verstellen en aan te passen aan het formaat van uw projector. Indien uw projector geen montagegaten heeft is dit het ideale product waarmee u uw projector aan het plafond kan monteren.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
15 kg


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
90°

Zwenken (graden)
:
360°

Hoogte
:
15 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
BEAMER-C300

EAN
:
8717371442019

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar plafondsteun, model BEAMER-C300, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond.

Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken.

De BEAMER-C300 is geschikt voor projectoren t/m 15 kilo en universeel te monteren op projectoren. De kooiconstructie is eenvoudig te verstellen en aan te passen aan het formaat van uw projector. Indien uw projector geen montagegaten heeft is dit het ideale product waarmee u uw projector aan het plafond kan monteren.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.