NewStar PC steun
zoom
NewStar PC steun
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

CPU-M100BLACK NewStar PC steun

De CPU-M100BLACK is een verrijdbare steun voor uw PC.
De NewStar CPU-M100BLACK is een verrijdbare steun voor uw PC. Met een CPU houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder/achter/naast uw bureaublad wordt geplaats. Op deze manier beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden. De meeste van onze CPU-houders kunt goed combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. De CPU-M100BLACK is eenvoudig in breedte te verstellen. Hierdoor passen desktop en tower PC’s met een breedte van 12 tot 21 cm in de steun. De CPU-M100BLACK heeft 4 wieltjes, waarvan er twee vast te zetten zijn. Alle installatiemateriaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Breedte
:
12 - 21 cm

Diepte
:
26 cm

Hoogte
:
13 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
CPU-M100BLACK

EAN
:
8717371446055

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar CPU-M100BLACK is een verrijdbare steun voor uw PC.

Met een CPU houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder/achter/naast uw bureaublad wordt geplaats. Op deze manier beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

De meeste van onze CPU-houders kunt goed combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. De CPU-M100BLACK is eenvoudig in breedte te verstellen. Hierdoor passen desktop en tower PC’s met een breedte van 12 tot 21 cm in de steun.

De CPU-M100BLACK heeft 4 wieltjes, waarvan er twee vast te zetten zijn.

Alle installatiemateriaal wordt meegeleverd met het product.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.