NewStar tablet vloer standaard
zoom
NewStar tablet vloer standaard
zoom
zoom
Afbeelding

TABLET-S100SILVER NewStar tablet vloer standaard

De TABLET-S100SILVER is een universele vloerstandaard voor tablets.
De NewStar anti-diestal vloerstandaard, model TABLET-S100SILVER, biedt door het geïntegreerde slot een veilige manier om een tablet voor publieke doeleinden te gebruiken. De tabletsteun heeft een in breedte verstelbaar paneel, waardoor installatie van de iPad 1/2/3/4/Air, de meeste 9.7"-10.1" Galaxy modellen en vele andere tablets, mogelijk wordt gemaakt. Bescherming voor de home-knop wordt meegeleverd, zodat voorkomen kan worden dat de knop wordt aangeraakt. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De vloerstandaard is een uitstekende keuze voor ruimtebesparende plaatsing of wanneer plaatsing aan de wand, aan het plafond of op een bureau niet mogelijk is. De NewStar TABLET-S100SILVER is vergrendelbaar en heeft bevestigingsgaten die bevestiging aan de vloer met schroeven mogelijk maakt. Het draagvermogen van dit product is 5 kg. Installatie is een fluitje van een cent!
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
10 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
5 kg


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Breedte
:
37 cm

Diepte
:
28 cm

Hoogte
:
113 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
TABLET-S100SILVER

EAN
:
8717371444914

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar anti-diestal vloerstandaard, model TABLET-S100SILVER, biedt door het geïntegreerde slot een veilige manier om een tablet voor publieke doeleinden te gebruiken. De tabletsteun heeft een in breedte verstelbaar paneel, waardoor installatie van de iPad 1/2/3/4/Air, de meeste 9.7"-10.1" Galaxy modellen en vele andere tablets, mogelijk wordt gemaakt.

Bescherming voor de home-knop wordt meegeleverd, zodat voorkomen kan worden dat de knop wordt aangeraakt. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De vloerstandaard is een uitstekende keuze voor ruimtebesparende plaatsing of wanneer plaatsing aan de wand, aan het plafond of op een bureau niet mogelijk is.

De NewStar TABLET-S100SILVER is vergrendelbaar en heeft bevestigingsgaten die bevestiging aan de vloer met schroeven mogelijk maakt. Het draagvermogen van dit product is 5 kg.

Installatie is een fluitje van een cent!


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.