NewStar notebookkoeler
zoom
NewStar notebookkoeler
zoom
zoom
Afbeelding

NSLC200 NewStar notebookkoeler

De NSLC200 is een notebookkoeler waarmee u een laptop met 15 graden koelt.
Met de NewStar notebookkoeler, model NSLC200, haalt de u de ideale hulp in huis. Op deze ergonomische standaard plaatst u uw laptop waardoor u de kans op pols- en gewrichtsproblemen verkleint. De standaard biedt de laptop een helling van 10 graden waardoor de pols wordt ontzien en het scherm beter leesbaar is. Optimaal gebruikersgemak van de laptop dus. Met deze standaard slaat u twee vliegen in één klap. Veel laptops worden trager naarmate ze warmer worden. De laptopstandaard is voorzien van een fluisterstille krachtige koeler (20 dBA max.), welke de laptop met 15 graden koelt en optimaal laat presteren. Omdat de ventilator in de laptop minder snel aanslaat zal de standy-by tijd van de accu langer zijn met het gebruik van de NSLC200. De laptopkoeler sluit u aan op een van de USB poorten van de PC. Minimaal energieverbruik en maximale prestaties! Model NSLC200, het model voor de mobiele werkplek. Compact, licht en makkelijk mee te nemen.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
22 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg

Aansluiting
:
USB


Functionaliteit
Type
:
Kantelen

Kantelen (graden)
:
10°

Breedte
:
22 - 32 cm

Diepte
:
9 cm

Hoogte
:
2 - 4 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NSLC200

EAN
:
8717371440671

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
3 jaarProductinformatie

Met de NewStar notebookkoeler, model NSLC200, haalt de u de ideale hulp in huis. Op deze ergonomische standaard plaatst u uw laptop waardoor u de kans op pols- en gewrichtsproblemen verkleint. De standaard biedt de laptop een helling van 10 graden waardoor de pols wordt ontzien en het scherm beter leesbaar is. Optimaal gebruikersgemak van de laptop dus.

Met deze standaard slaat u twee vliegen in één klap. Veel laptops worden trager naarmate ze warmer worden. De laptopstandaard is voorzien van een fluisterstille krachtige koeler (20 dBA max.), welke de laptop met 15 graden koelt en optimaal laat presteren. Omdat de ventilator in de laptop minder snel aanslaat zal de standy-by tijd van de accu langer zijn met het gebruik van de NSLC200. De laptopkoeler sluit u aan op een van de USB poorten van de PC. Minimaal energieverbruik en maximale prestaties!

Model NSLC200, het model voor de mobiele werkplek. Compact, licht en makkelijk mee te nemen.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.