NewStar tablet desk stand
zoom
NewStar tablet desk stand
zoom
zoom
Afbeelding

TABLET-D300WHITE NewStar tablet desk stand

De NewStar TABLET-D300WHITE is een anti-diefstal tablet bureausteun met slot.
De NewStar tablet bureauhouder, model TABLET-D300WHITE, heeft een anti-diefstal slot, voor veilige weergave in publieke ruimtes. De houder is geschikt voor iPad 2, 3, 4, iPad Air en 9.7" iPad Pro. Deze stand is een geweldige keuze wanneer plaatsing aan de wand of het plafond geen optie is. Met deze tablet houder wordt in de behoefte voorzien om een tablet voor verschillende doeleinden te gebruiken, over meerdere kamers, sales ruimtes of op beurzen. NewStar TABLET-D300WHITE is afsluitbaar en draait 75° vrij kantelen en 90° draaien voor verschillende kijkhoeken. Hoogte: 30 cm. VESA: 75x75 mm. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
1 kg

VESA minimaal
:
75x75 mm

VESA maximaal
:
75x75 mm


Functionaliteit
Kantelen (graden)
:
75°

Roteren (graden)
:
90°

Breedte
:
30 cm

Diepte
:
20 cm

Hoogte
:
30 cm


Informatie
Artikelnummer
:
TABLET-D300WHITE

EAN
:
8717371446970

Kleur
:
Wit

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar tablet bureauhouder, model TABLET-D300WHITE, heeft een anti-diefstal slot, voor veilige weergave in publieke ruimtes. De houder is geschikt voor iPad 2, 3, 4, iPad Air en 9.7" iPad Pro.

Deze stand is een geweldige keuze wanneer plaatsing aan de wand of het plafond geen optie is. Met deze tablet houder wordt in de behoefte voorzien om een tablet voor verschillende doeleinden te gebruiken, over meerdere kamers, sales ruimtes of op beurzen.

NewStar TABLET-D300WHITE is afsluitbaar en draait 75° vrij kantelen en 90° draaien voor verschillende kijkhoeken. Hoogte: 30 cm. VESA: 75x75 mm. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.

Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.