NewStar tablet deskstandNewStar tablet deskstand
zoom
NewStar tablet deskstand
zoom
zoom
zoom
video
Afbeelding
Afbeelding

TABLET-D200BLACK NewStar tablet deskstand

De NewStar TABLET-D200BLACK is een anti-diefstal tablet bureausteun met slot.
De NewStar tablet bureauhouder, model TABLET-D200BLACK, heeft een anti-diefstal slot, voor veilige weergave in publieke ruimtes. De houder is in breedte en hoogte verstelbaar en geschikt voor iPad 1, 2, 3, 4, iPad Air en de meeste 9.7" tot 10.1" tablets, waaronder de Galaxy. Deze stand is een goede keuze wanneer plaatsing aan de wand of het plafond geen optie is. Met deze tablet houder wordt in de behoefte voorzien om een tablet voor verschillende doeleinden te gebruiken, over meerdere kamers, sales ruimtes of op beurzen. NewStar TABLET-D200BLACK is afsluitbaar, kantelt 140° en draait 360° voor verschillende kijkhoeken. De tablethouder heeft een draagvermogen van 5 kg en een hoogte van 22 cm. Optioneel kan de houder aan de wand gemonteerd worden, door de afneembare achterzijde te demonteren. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
9 inch

Max. beeldformaat
:
9 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
1 kg


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
70°

Zwenken (graden)
:
180°

Draaipunten
:
2

Hoogte
:
220.5mm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
TABLET-D200BLACK

EAN
:
8717371445492

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar tablet bureauhouder, model TABLET-D200BLACK, heeft een anti-diefstal slot, voor veilige weergave in publieke ruimtes. De houder is in breedte en hoogte verstelbaar en geschikt voor iPad 1, 2, 3, 4, iPad Air en de meeste 9.7" tot 10.1" tablets, waaronder de Galaxy.

Deze stand is een goede keuze wanneer plaatsing aan de wand of het plafond geen optie is. Met deze tablet houder wordt in de behoefte voorzien om een tablet voor verschillende doeleinden te gebruiken, over meerdere kamers, sales ruimtes of op beurzen.

NewStar TABLET-D200BLACK is afsluitbaar, kantelt 140° en draait 360° voor verschillende kijkhoeken. De tablethouder heeft een draagvermogen van 5 kg en een hoogte van 22 cm. Optioneel kan de houder aan de wand gemonteerd worden, door de afneembare achterzijde te demonteren. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.

Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.