NewStar tablet/smartphone steun en schoonmaak set
zoom
NewStar tablet/smartphone steun en schoonmaak set
zoom

NS-MKIT100 NewStar tablet/smartphone steun en schoonmaak set

De NS-MKIT100 is een universele bureausteun voor een tablet of smartphone.
De universele NewStar tablet/smartphone stand en schoonmaak set, model NS-MKIT100 is een kantelbare universele houder voor tablets en smartphones inclusief schoonmaak set. Deze steun is de juiste keuze voor optimale kijkervaring voor tablets en smartphones bij plaatsing op bureaus. Verwijder vuil, stof, vingerafdrukken en ander vuil met de inbegrepen cleaning kit. Hou de tablet en smartphone in nieuwstaat. NewStars kanteltechnologie (65 °) maakt het mogelijk de houder in iedere kijkhoek te verstellen en zo volledig te profiteren van de mogelijkheden van de tablet of smartphone. Draai de tablet of smartphone van portret naar landschap. Deze steun is zeer draagbaar vanwege zijn unieke kleine formaat: 8x10x2 cm (hxbxd). Vouwen, opbergen of gemakkelijk meenemen in iedere tas of broekzak! Ondersteund uw iPad/Galaxy/Tablets in meerdere hoeken, staand of liggend. Deze set bestaat uit: - Opvouwbare tablet steun - Schoonmaakvloeistof (20 ml) - Microvezeldoek (170x170 mm)
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
5 kg


Functionaliteit
Type
:
Kantelen

Kantelen (graden)
:
65°

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NS-MKIT100

EAN
:
8717371444570

Kleur
:
Wit

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De universele NewStar tablet/smartphone stand en schoonmaak set, model NS-MKIT100 is een kantelbare universele houder voor tablets en smartphones inclusief schoonmaak set. Deze steun is de juiste keuze voor optimale kijkervaring voor tablets en smartphones bij plaatsing op bureaus. Verwijder vuil, stof, vingerafdrukken en ander vuil met de inbegrepen cleaning kit. Hou de tablet en smartphone in nieuwstaat.

NewStars kanteltechnologie (65 °) maakt het mogelijk de houder in iedere kijkhoek te verstellen en zo volledig te profiteren van de mogelijkheden van de tablet of smartphone. Draai de tablet of smartphone van portret naar landschap. Deze steun is zeer draagbaar vanwege zijn unieke kleine formaat: 8x10x2 cm (hxbxd). Vouwen, opbergen of gemakkelijk meenemen in iedere tas of broekzak!

Ondersteund uw iPad/Galaxy/Tablets in meerdere hoeken, staand of liggend.

Deze set bestaat uit:
- Opvouwbare tablet steun
- Schoonmaakvloeistof (20 ml)
- Microvezeldoek (170x170 mm)


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.