IPAD2N-UN20BLACK NewStar tablet steun voor 9.7" iPad/ iPad Air
zoom
IPAD2N-UN20BLACK NewStar tablet steun voor 9.7" iPad/ iPad Air
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding

IPAD2N-UN20BLACK IPAD2N-UN20BLACK NewStar tablet steun voor 9.7" iPad/ iPad Air

NewStar diefstalbestendige tablet houder IPAD2N-UN20BLACK voor 9.7" iPad/ iPad Air tablets (VESA 100x100mm) - Zwart
Deze diefstalbestendige NewStar tablet houder voor 9.7" iPad/ iPad Air tablets, model IPAD2N-UN20BLACK, is ontworpen voor veilig gebruik en presentatie in het openbaar. De tablet houder is, naast een slot, voorzien van een thuisknop-cover ter afscherming van de thuisknop. De tablet houder biedt the iPad optimale functionaliteit en kan eenvoudig aan iedere NewStar steun met VESA100 aansluiting worden gemonteerd. Hierdoor kan de hoogte en diepte van de iPad tablet gemakkelijk gewijzigd worden. Door deze tablet houder te combineren met een NewStar steun, kan de iPad zowel aan de wand, plafond of bureau gemonteerd worden. Hierdoor wordt de toepasbaarheid nog meer vergroot en kan de iPad, afhankelijk van de gekozen steun, kantelen, zwenken, roteren en/ of in hoogte en diepte worden versteld. Kies de steun die het beste bij uw situatie past en combineer deze met de NewStar tablet houder. Installatie is een fluitje van een cent! Alle montagematerialen zijn bijgevoegd.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg

VESA minimaal
:
100x100 mm

VESA maximaal
:
100x100 mm


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
IPAD2N-UN20BLACK

EAN
:
8717371444327

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Deze diefstalbestendige NewStar tablet houder voor 9.7" iPad/ iPad Air tablets, model IPAD2N-UN20BLACK, is ontworpen voor veilig gebruik en presentatie in het openbaar. De tablet houder is, naast een slot, voorzien van een thuisknop-cover ter afscherming van de thuisknop.

De tablet houder biedt the iPad optimale functionaliteit en kan eenvoudig aan iedere NewStar steun met VESA100 aansluiting worden gemonteerd. Hierdoor kan de hoogte en diepte van de iPad tablet gemakkelijk gewijzigd worden. Door deze tablet houder te combineren met een NewStar steun, kan de iPad zowel aan de wand, plafond of bureau gemonteerd worden. Hierdoor wordt de toepasbaarheid nog meer vergroot en kan de iPad, afhankelijk van de gekozen steun, kantelen, zwenken, roteren en/ of in hoogte en diepte worden versteld.

Kies de steun die het beste bij uw situatie past en combineer deze met de NewStar tablet houder.
Installatie is een fluitje van een cent! Alle montagematerialen zijn bijgevoegd.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.