NewStar iPad 2 bureausteun
zoom
NewStar iPad 2 bureausteun
zoom

IPAD2-DM10BLACK NewStar iPad 2 bureausteun

De IPAD2-DM10BLACK is een bureaustandaard voor iPad 2.
De NewStar IPAD2-DM10BLACK is een bureaustandaard voor de Apple iPad 2. Met deze standaard maakt u optimaal gebruik van uw tablet door deze in een ergonomische stand op uw bureau te plaatsen. Uw iPad 2 wordt eenvoudig in de houder geklikt en is zowel horizontaal als verticaal neer te zetten. Door de traploze verstelling kan de iPad 2 in diverse standen (hoogtes) worden versteld zodat de ideale kijkhoek wordt bereikt. Ideaal voor zowel prive als zakelijk gebruik.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
5 kg


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken

Kantelen (graden)
:
90°

Zwenken (graden)
:
90°

Roteren (graden)
:
360°

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
IPAD2-DM10BLACK

EAN
:
8717371443580

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar IPAD2-DM10BLACK is een bureaustandaard voor de Apple iPad 2. Met deze standaard maakt u optimaal gebruik van uw tablet door deze in een ergonomische stand op uw bureau te plaatsen.

Uw iPad 2 wordt eenvoudig in de houder geklikt en is zowel horizontaal als verticaal neer te zetten. Door de traploze verstelling kan de iPad 2 in diverse standen (hoogtes) worden versteld zodat de ideale kijkhoek wordt bereikt.

Ideaal voor zowel prive als zakelijk gebruik.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.