Flexibel communiceren

Flexibel communiceren

Communiceer wat jij wilt, wanneer jij wilt.


Flexibele communicatie

Na maanden van (intelligente) lock-downs en restricties lijkt de wereld langzaam klaar om de genomen maatregelen te versoepelen en mensen en bedrijven weer meer vrijheid te geven. Scholen heropenen, kappers starten hun werkzaamheden weer op en zelfs buitensport- en horeca-activiteiten lijken binnenkort aan de slag te kunnen. Om de veiligheid van alle betrokkenen te garanderen, moet echter de 1,5/ 2 meter afstand nog altijd worden gerespecteerd, evenals andere veiligheidsmaatregelen.


Digitale communicatieborden kunnen je helpen contact te houden met jouw klanten. Je kunt ze gebruiken om het publiek te informeren over de genomen voorzorgsmaatregelen, maar ook om de aangeboden diensten/ producten en promoties aan jouw klanten te communiceren. De mobiele vloersteunen van NewStar bieden voor elke situatie een slimme en flexibele oplossing, zodat jij kunt communiceren wat je maar wilt - wanneer je maar wilt.NS-M1500BLACK

Mobiele vloersteun


De mobiele vloersteun NS-M1500BLACK is ontworpen voor flat screens up tot 65” en kan manueel in hoogte worden versteld, van 110 tot 144 centimeter, om de perfecte kijkpositie te kunnen creëren. NewStar's veelzijdige kanteltechnologie (15°) zorgt ervoor dat de steun aangepast kan worden naar iedere gewenste kijkhoek, zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de mogelijkheden van de flat screen. De soepele zwenkwielen zorgen ervoor dat de vloersteun flexibel toepasbaar is en eenvoudig verplaatst kan worden door deuropeningen en over drempels. Daarnaast beschikt de vloersteun over een slim kabelmanagementsysteem dat de kabels verbergt en leidt van steun naar flat screen. 


De vloersteun is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon 200x200 t/m 600x400mm. Deze mobiele vloersteun is tevens beschikbaar in het wit; de NS-M1500WHITE.


• Mobiel  • Kantelmechanisme  • In hoogte verstelbaar

• Flexibele zwenkwielen  • KabelmanagementsysteemNM-M1700BLACK

Mobiele vloersteun


De NM-M1700BLACK is een mobiele vloersteun voor flat screens up tot 75” en kan manueel in hoogte verstel worden van 103 tot 153 centimeter om de ideale kijkpositie te kunnen creëeren. De soepele zwenkwielen zorgen ervoor dat de vloersteun flexibel toepasbaar is en eenvoudig verplaatst kan worden door deuropeningen en over drempels. De NM-M1700BLACK ondersteunt niet alleen jouw TV en AV apparatuur; het kabelmanagementsysteem verbergt en leidt tevens alle kabels van steun tot flat screen. De steun is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon 200x200 t/m 600x400mm.


• Mobiel • In hoogte verstelbaar 
• Flexibele zwenkwielen • Kabelmanagementsysteem Benieuwd naar de mobiele communicatie oplossingen die NewStar te bieden heeft? Klik hier en ontdek het complete assortiment van mobiele vloersteunen.