NewStar Apple iMac VESA-adapter
zoom
NewStar Apple iMac VESA-adapter
zoom
zoom
Afbeelding

FPMA-VESAMAC NewStar Apple iMac VESA-adapter

De FPMA-VESAMAC is een VESA-adapter voor een 24"/27" Apple iMac.
Met de NewStar adapter, model FPMA-VESAMAC, kunt u een Apple iMac scherm voorzien van een VESA gatenpatroon. Door gebruik te maken van een VESA gatenpatroon kunt u de iMac aan een NewStar bureau- of wandsteun monteren. De adapter is te gebruiken met de volgende 24" en 27" schermen: 24-inch iMac, 27-inch iMac, 27-inch Apple Thunderbolt Display Hoe werkt het? Demonteer de voet van uw Apple iMac en bevestig de FPMA-VESAMAC aan de achterkant van uw scherm. Monteer vervolgens de gewenste NewStar wand- of bureausteun aan uw scherm. De Mac adapter beschikt over het VESA gatenpatroon: 75x75. NewStar biedt hiervoor een ruim assortiment bureau- en wandsteunen. Kijk op onze website voor uw gewenste steun. Deze adapter wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
15 kg

Schermen
:
1

VESA patroon
:
75x75 mm

VESA minimaal
:
75x75 mm

VESA maximaal
:
75x75 mm


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-VESAMAC

EAN
:
8717371443726

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met de NewStar adapter, model FPMA-VESAMAC, kunt u een Apple iMac scherm voorzien van een VESA gatenpatroon. Door gebruik te maken van een VESA gatenpatroon kunt u de iMac aan een NewStar bureau- of wandsteun monteren.

De adapter is te gebruiken met de volgende 24" en 27" schermen:
24-inch iMac,
27-inch iMac,
27-inch Apple Thunderbolt Display

Hoe werkt het? Demonteer de voet van uw Apple iMac en bevestig de FPMA-VESAMAC aan de achterkant van uw scherm. Monteer vervolgens de gewenste NewStar wand- of bureausteun aan uw scherm.

De Mac adapter beschikt over het VESA gatenpatroon: 75x75. NewStar biedt hiervoor een ruim assortiment bureau- en wandsteunen. Kijk op onze website voor uw gewenste steun.

Deze adapter wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.