NewStar Apple iMac VESA-adapter
zoom
NewStar Apple iMac VESA-adapter
zoom
zoom
Afbeelding

FPMA-VESAMAC NewStar Apple iMac VESA-adapter

De FPMA-VESAMAC is een VESA-adapter voor een 24"/27" Apple iMac.
Met de NewStar adapter, model: FPMA-VESAMAC, voorziet u een Apple iMac scherm van een VESA gatenpatroon. Door gebruik te maken van een VESA gatenpatroon kunt u een iMac aan een NewStar bureau- of wandsteun monteren. De Mac adapter beschikt over het VESA gatenpatroon: 75x75. De adapter is te gebruiken met de volgende 24" en 27" schermen: 24-inch iMac, 27-inch iMac, 27-inch Apple Thunderbolt Display Hoe werkt het? Demonteer de voet van uw Apple iMac. Bevestig de FPMA-VESAMAC aan de achterzijde van uw scherm en monteer vervolgens de gewenste NewStar wand- of bureausteun aan uw scherm. De montage geschiedt via het VESA 75x75 gatenpatroon. NewStar biedt hiervoor een ruime keuze. Kijk op onze website voor uw gewenste steun. Deze adapter wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
15 kg

Schermen
:
1

VESA minimaal
:
75x75 mm

VESA maximaal
:
75x75 mm


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-VESAMAC

EAN
:
8717371443726

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met de NewStar adapter, model: FPMA-VESAMAC, voorziet u een Apple iMac scherm van een VESA gatenpatroon. Door gebruik te maken van een VESA gatenpatroon kunt u een iMac aan een NewStar bureau- of wandsteun monteren. De Mac adapter beschikt over het VESA gatenpatroon: 75x75.

De adapter is te gebruiken met de volgende 24" en 27" schermen:
24-inch iMac,
27-inch iMac,
27-inch Apple Thunderbolt Display

Hoe werkt het? Demonteer de voet van uw Apple iMac. Bevestig de FPMA-VESAMAC aan de achterzijde van uw scherm en monteer vervolgens de gewenste NewStar wand- of bureausteun aan uw scherm.

De montage geschiedt via het VESA 75x75 gatenpatroon. NewStar biedt hiervoor een ruime keuze. Kijk op onze website voor uw gewenste steun.

Deze adapter wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.