NewStar LCD/CRT monitor standaard
zoom
NewStar LCD/CRT monitor standaard
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding

NSMONITOR10 NewStar LCD/CRT monitor standaard

NewStar NSMONITOR10 is een monitor standaard voor flat-panel en CRT-monitoren.
Met deze Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR10, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. Prachtig uiterlijk door kristalhelder glas. Het oppervlak is gepolijst voor optimale weergave. Verander de hoogte van uw scherm met 8 cm. Breedte 56 cm en diepte 21 cm. Door een ergonomische montage nek- en rugklachten kunnen worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren en op tellers of op een receptie. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek. Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
25 kg

Schermen
:
1


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Breedte
:
56 cm

Diepte
:
21 cm

Hoogte
:
8 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NSMONITOR10

EAN
:
8717371445478

Kleur
:
Transparant

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR10, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. Prachtig uiterlijk door kristalhelder glas. Het oppervlak is gepolijst voor optimale weergave.

Verander de hoogte van uw scherm met 8 cm. Breedte 56 cm en diepte 21 cm. Door een ergonomische montage nek- en rugklachten kunnen worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren en op tellers of op een receptie. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.

Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.