NewStar flatscreen, tablet en notebook bureausteun
zoom
NewStar flatscreen, tablet en notebook bureausteun
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

NOTEBOOK-D300 NewStar flatscreen, tablet en notebook bureausteun

De NOTEBOOK-D300 is een universele bureausteun voor een notebook en tablet.
De NewStar notebook en tablet bureausteun, model NOTEBOOK-D300 is een kantel- en draaibare bureausteun voor notebooks tot en met 18 " en tablets tot en met 10". Deze steun is een geweldige keuze wanneer ruimtebesparing op een bureau van belang is. NewStars unieke kantel- ( 65 ° ) en draai- ( 360 ° ) technologie maakt het mogelijk de houder te wijzigen in elke kijkhoek om volledig te profiteren van de mogelijkheden van de notebook en tablet. De steun is gemakkelijk in hoogte instelbaar tussen 15 en 40 centimeter. Diepte instelbaar van 0 tot 50 centimeter. Uniek kabelmanagement verbergt de kabels en leidt deze van steun naar notebook en tablet . Verberg uw kabels om de werkplek mooi en netjes te houden . NewStar NOTEBOOK-D300 heeft twee draaipunten en is geschikt voor notebooks tot en met 18" (45 cm). Het draagvermogen van deze steun is 10 kilo per notebook en tablet. De bureausteun is geschikt voor de meeste notebooks en tablets. Door een ergonomische steun kunnen nek- en rugklachten worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren, balies of op een receptie . Alle montagemateriaal wordt meegeleverd met het product .
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
18 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg

Schermen
:
1


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
65°

Zwenken (graden)
:
360°

Diepte
:
0 - 50 cm

Hoogte
:
15 - 40 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
NOTEBOOK-D300

EAN
:
8717371444709

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar notebook en tablet bureausteun, model NOTEBOOK-D300 is een kantel- en draaibare bureausteun voor notebooks tot en met 18 " en tablets tot en met 10". Deze steun is een geweldige keuze wanneer ruimtebesparing op een bureau van belang is.

NewStars unieke kantel- ( 65 ° ) en draai- ( 360 ° ) technologie maakt het mogelijk de houder te wijzigen in elke kijkhoek om volledig te profiteren van de mogelijkheden van de notebook en tablet. De steun is gemakkelijk in hoogte instelbaar tussen 15 en 40 centimeter. Diepte instelbaar van 0 tot 50 centimeter. Uniek kabelmanagement verbergt de kabels en leidt deze van steun naar notebook en tablet . Verberg uw kabels om de werkplek mooi en netjes te houden .

NewStar NOTEBOOK-D300 heeft twee draaipunten en is geschikt voor notebooks tot en met 18" (45 cm). Het draagvermogen van deze steun is 10 kilo per notebook en tablet. De bureausteun is geschikt voor de meeste notebooks en tablets.

Door een ergonomische steun kunnen nek- en rugklachten worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren, balies of op een receptie .

Alle montagemateriaal wordt meegeleverd met het product .


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.