NewStar montageplaat voor bureaudoorvoer
zoom

FPMA-D97GROMMET NewStar montageplaat voor bureaudoorvoer

De FPMA-D97GROMMET is een montageplaat voor bureaudoorvoer van een NewStar bureausteun.
Met de NewStar bureaudoorvoer, model FPMA-D97GROMMET, wordt een monitorarm op een bureau bevestigd door gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Deze bureaudoorvoer dient additioneel bij een monitorarm aangeschaft te worden. Dit model wordt over de kabeldop van een bureau gemonteerd. Hierdoor wordt een flatscreen bureausteun netjes op het bureau gemonteerd en zijn de kabels eenvoudig via de kabeldop weg te werken. Dit model is geschikt voor de volgende NewStar bureausteunen: FPMA-D970 (D) & FPMA-D975 (D)
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Bureaumontage
:
Doorvoer


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-D97GROMMET

EAN
:
8717371443719

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met de NewStar bureaudoorvoer, model FPMA-D97GROMMET, wordt een monitorarm op een bureau bevestigd door gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Deze bureaudoorvoer dient additioneel bij een monitorarm aangeschaft te worden.

Dit model wordt over de kabeldop van een bureau gemonteerd. Hierdoor wordt een flatscreen bureausteun netjes op het bureau gemonteerd en zijn de kabels eenvoudig via de kabeldop weg te werken.

Dit model is geschikt voor de volgende NewStar bureausteunen:
FPMA-D970 (D) & FPMA-D975 (D)


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.Accessoires