NewStar montageplaat voor bureaudoorvoer
zoom
NewStar montageplaat voor bureaudoorvoer
zoom
zoom
Afbeelding

FPMA-D940GROMMET NewStar montageplaat voor bureaudoorvoer

De FPMA-D940GROMMET is een montageplaat voor bureaudoorvoer van een NewStar bureausteun.
Met de NewStar bureaudoorvoer, model FPMA-D940GROMMET, wordt een monitorarm op een bureau bevestigd door gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Deze bureaudoorvoer dient additioneel bij een monitorarm aangeschaft te worden. Dit model wordt over de kabeldop van een bureau gemonteerd. Hierdoor wordt een LCD/TFT bureausteun netjes op het bureau gemonteerd en zijn de kabels eenvoudig via de kabeldop weg te werken. Dit model is geschikt voor de volgende NewStar bureausteunen: FPMA-D940
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Bureaumontage
:
Doorvoer


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-D940GROMMET

EAN
:
8717371443856

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met de NewStar bureaudoorvoer, model FPMA-D940GROMMET, wordt een monitorarm op een bureau bevestigd door gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Deze bureaudoorvoer dient additioneel bij een monitorarm aangeschaft te worden.

Dit model wordt over de kabeldop van een bureau gemonteerd. Hierdoor wordt een LCD/TFT bureausteun netjes op het bureau gemonteerd en zijn de kabels eenvoudig via de kabeldop weg te werken.

Dit model is geschikt voor de volgende NewStar bureausteunen:
FPMA-D940


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.