NewStar flatscreen bureausteun
zoom
NewStar flatscreen bureausteun
zoom
zoom
Afbeelding

FPMA-D940DG NewStar flatscreen bureausteun

De FPMA-D940DG is een bureausteun (bureaudoorvoer) met gasveer voor 2 flat screens t/m 24" (61 cm).
Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D940DG, bevestigt u twee flatscreens aan het bureau via een bureaudoorvoer. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D940DG heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 24" (61 cm). Het draagvermogen van de arm is 4 tot 7,5 kg per scherm. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
24 inch

Min. draagvermogen
:
4 kg (per scherm)

Max. draagvermogen
:
7 kg (per scherm)

Schermen
:
2

VESA minimaal
:
75x75 mm

VESA maximaal
:
100x100 mm

Bureaumontage
:
Doorvoer


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken

Kantelen (graden)
:
60°

Zwenken (graden)
:
360°

Roteren (graden)
:
180°

Diepte
:
0 - 48 cm

Hoogte
:
0 - 42 cm

Hoogteverstelling
:
Gasveer


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-D940DG

EAN
:
8717371442620

Kleur
:
Zilver

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D940DG, bevestigt u twee flatscreens aan het bureau via een bureaudoorvoer.

Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm.

De FPMA-D940DG heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 24" (61 cm). Het draagvermogen van de arm is 4 tot 7,5 kg per scherm. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.