NewStar beamer plafondsteun
zoom
NewStar beamer plafondsteun
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

NM-BC75BLACK NewStar beamer plafondsteun

De NM-BC75BLACK is een universele plafondsteun voor beamers en projectoren.
Met deze NewStar NeoMounts plafondsteun, model NM-BC75BLACK, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond. Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De NM-BC75BLACK is geschikt voor projectoren t/m 30 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun. De steun beschikt over een snelkoppeling. Demontage van de projector is door deze koppeling eenvoudig. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen. Alle bevestigingsmaterialen wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
30 kg


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
:
20°

Zwenken (graden)
:
360°

Hoogte
:
67 - 90 cm

Hoogteverstelling
:
Manual


Informatie
Artikelnummer
:
NM-BC75BLACK

EAN
:
8717371445188

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar NeoMounts plafondsteun, model NM-BC75BLACK, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond.

Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.

De NM-BC75BLACK is geschikt voor projectoren t/m 30 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun. De steun beschikt over een snelkoppeling. Demontage van de projector is door deze koppeling eenvoudig. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen.

Alle bevestigingsmaterialen wordt meegeleverd met het product.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.