NewStar thin client houder
zoom
NewStar thin client houder
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

NM-TC100BLACK NewStar thin client houder

De NM-TC100BLACK is een universele thin client houder. Montage op VESA 50/75/100.
Met deze NewStar thinclient houder, model NM-TC100BLACK, monteert u een thin client eenvoudig op een monitor arm. Met een thin client houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de thin client achter de monitor wordt gemonteerd. Op deze manier beschermt u de thin client tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden. Door de thin client houder achter het scherm te monteren maakt u gebruik van het kabelmanagement van de monitor arm. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. De houders zijn eenvoudig in breedte en diepte te verstellen. Hierdoor passen thin clients eenvoudig in de steun. In de specificaties treft u de maximale en minimale breedte en diepte van de steun aan.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
5 kg

VESA minimaal
:
50x50 mm

VESA maximaal
:
100x100 mm


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Breedte
:
1 - 7 cm

Hoogte
:
13,8 cm


Informatie
Artikelnummer
:
NM-TC100BLACK

EAN
:
8717371445737

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar thinclient houder, model NM-TC100BLACK, monteert u een thin client eenvoudig op een monitor arm. Met een thin client houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de thin client achter de monitor wordt gemonteerd. Op deze manier beschermt u de thin client tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

Door de thin client houder achter het scherm te monteren maakt u gebruik van het kabelmanagement van de monitor arm. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

De houders zijn eenvoudig in breedte en diepte te verstellen. Hierdoor passen thin clients eenvoudig in de steun. In de specificaties treft u de maximale en minimale breedte en diepte van de steun aan.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.