NewStar speaker wand- en plafondmontage
zoom
NewStar speaker wand- en plafondmontage
zoom
zoom
Afbeelding

SPEAKER-W100 NewStar speaker wand- en plafondmontage

De SPEAKER-W100 is een set van 2 speakerssteunen voor montage aan wand of plafond - Wit
Met de NewStar speaker wand- en plafondmontage, model SPEAKER-W100, monteert u uw speakers aan de muur of het plafond. Dit ophangsysteem is moeiteloos te kantelen en te draaien voor de ideale positie van uw speakers. Deze set bestaat uit een compleet pakket voor montage aan de muur of het plafond inclusief verlengstukken. De speaker beugels zijn verkrijgbaar in het wit en zijn geschikt voor met name home cinema (kleine) speakers tot 3,5 kg.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
3 kg

Afstand tot wand
:
14 cm


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken

Kantelen (graden)
:
180°

Zwenken (graden)
:
180°

Roteren (graden)
:
360°

Breedte
:
8.6 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
SPEAKER-W100

EAN
:
8717371441104

Kleur
:
Wit

Garantie
:
5 jaar



Productinformatie

Met de NewStar speaker wand- en plafondmontage, model SPEAKER-W100, monteert u uw speakers aan de muur of het plafond. Dit ophangsysteem is moeiteloos te kantelen en te draaien voor de ideale positie van uw speakers.

Deze set bestaat uit een compleet pakket voor montage aan de muur of het plafond inclusief verlengstukken. De speaker beugels zijn verkrijgbaar in het wit en zijn geschikt voor met name home cinema (kleine) speakers tot 3,5 kg.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.