NewStar Sonos Play5 wandsteun
zoom
NewStar Sonos Play5 wandsteun
zoom

NM-WS500WHITE NewStar Sonos Play5 wandsteun

De NM-WS500WHITE is een wandsteun voor een Sonos Play5 luidspreker.
De NewStar SONOS luidspreker steun, model NM-WS500WHITE, is de beste wandsteun voor montage van uw SONOS PLAY5 luidspreker. Bespaar veel ruimte door uw speaker aan de wand te monteren en zodoende de optimale luisterpositie te garanderen. De NewStar zwenktechnologie (180°) maakt het mogelijk de steun eenvoudig te verstellen. Profiteer volledig van de mogelijkheden van de luidspreker en behaal het optimale luisterplezier door de speaker in de juiste hoek te plaatsen. De steun is handmatig verstelbaar in diepte van 20 tot 30 cm en kan 180° zwenken. NewStar NM-WS500WHITE heeft een draaipunt en is geschikt voor luidsprekers tot maximaal 10 kilo. Deze steun is gemakkelijk te verstellen. Het slimme ontwerp van de steun garandeert snelle installatie van uw speakers.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
10 kg


Functionaliteit
Type
:
Zwenken

Zwenken (graden)
:
180°

Draaipunten
:
1

Breedte
:
27 cm

Diepte
:
20 - 30 cm

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NM-WS500WHITE

EAN
:
8717371445065

Kleur
:
Wit

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar SONOS luidspreker steun, model NM-WS500WHITE, is de beste wandsteun voor montage van uw SONOS PLAY5 luidspreker. Bespaar veel ruimte door uw speaker aan de wand te monteren en zodoende de optimale luisterpositie te garanderen.

De NewStar zwenktechnologie (180°) maakt het mogelijk de steun eenvoudig te verstellen. Profiteer volledig van de mogelijkheden van de luidspreker en behaal het optimale luisterplezier door de speaker in de juiste hoek te plaatsen. De steun is handmatig verstelbaar in diepte van 20 tot 30 cm en kan 180° zwenken.

NewStar NM-WS500WHITE heeft een draaipunt en is geschikt voor luidsprekers tot maximaal 10 kilo. Deze steun is gemakkelijk te verstellen. Het slimme ontwerp van de steun garandeert snelle installatie van uw speakers.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.