NewStar medische flatscreen wandsteun
zoom
NewStar medische flatscreen wandsteun
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

FPMA-HAW300 NewStar medische flatscreen wandsteun

De FPMA-HAW300 is een medische flatscreen wandsteun voor medische schermen.
Met deze NewStar medische monitorarm, model FPMA-HAW300, bevestigt u een flatscreen aan de muur. Door gebruik te maken van een medische monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen en zwenken. Hierdoor creëert u de ideale kijkhoek. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken in de arm. De FPMA-HAW300 heeft 4 draaipunten en is geschikt voor medische schermen. Het draagvermogen van de arm is 1-3 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
:
10 inch

Max. beeldformaat
:
24 inch

Min. draagvermogen
:
0 kg

Max. draagvermogen
:
3 kg

Schermen
:
1

VESA minimaal
:
75x75 mm

VESA maximaal
:
100x100 mm


Functionaliteit
Type
:
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken

Kantelen (graden)
:
60°

Zwenken (graden)
:
370°

Roteren (graden)
:
180°

Diepte
:
0 - 115 cm

Hoogte
:
115 - 135 cm

Hoogteverstelling
:
Gasveer


Informatie
Artikelnummer
:
FPMA-HAW300

EAN
:
8717371446567

Kleur
:
Wit

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

Met deze NewStar medische monitorarm, model FPMA-HAW300, bevestigt u een flatscreen aan de muur.

Door gebruik te maken van een medische monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen en zwenken. Hierdoor creëert u de ideale kijkhoek. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken in de arm.

De FPMA-HAW300 heeft 4 draaipunten en is geschikt voor medische schermen. Het draagvermogen van de arm is 1-3 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.