Print Nederlands English Español Français Italiano Deutsch

NewStar KVM Switch, 4-poort, PS/2 & USB

NS431H

De NS431H is een 4-poorts KVM switch, PS/2 + USB. Hiermee bedient u 2 tot 4 computers met één toetsenbord, muis en monitor.


Download PDFDownload productsheet

Print product

Informeer een bekende

Verkooppunten

NewStar KVM switch, 4 port, PS/2+USB

Omschrijving:
Met deze compacte 4-poorts KVM Switch van NewStar, model NS431H, bedient u vier computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 en USB aansluitingen. De console maakt gebruik van PS2 aansluitingen. Door gebruik te maken van verloopjes kunt u USB consoles aansluiten.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 4 computers.

De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Aansluiting : PS/2 & USB
Aansluitingen : 4
Bandbreedte : 400Mhz
Cascade : Ja
Drukknop : Ja
Hot Key : Ja
Kabels : Ja
Resolutie : 2048x1536@85Hz
Kleur : Zwart
Garantie : 3 jaar
EAN code : 8717371440848

Accessoires