Print Nederlands English Español Français Italiano Deutsch

NewStar KVM Switch, 2-Poort, USB

NS211MICRO-USB

De NS211MICRO-USB is een compacte 2-poorts KVM switch, USB. Hiermee bedient u twee computers met één toetsenbord, muis en monitor.


Download PDFDownload productsheet

Download PDFDownload handleiding

Print product

Informeer een bekende

Verkooppunten

NewStar Micro KVM switch, 2-Port USB
NewStar Micro KVM switch, 2-Port USB

Omschrijving:
Met deze compacte 2-poorts KVM Switch van NewStar, model NS211MICRO-USB, bedient u twee computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met USB aansluitingen.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 2 computers.

Deze switch wordt geleverd inclusief twee compacte aansluitkabels van twee meter. De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Aansluiting : USB
Aansluitingen : 2
Bandbreedte : 400Mhz
Drukknop : Ja
Hot Key : Ja
Kabels : Ja
Resolutie : 2048x1536@85Hz
Kleur : Zwart
Garantie : 3 jaar
EAN code : 8717371440534