Print Nederlands English Español Français Italiano Deutsch

NewStar KVM Switch, 2-Poort, PS/2, Audio

NS211KAR

De NS211KAR is een 2-poorts KVM switch inclusief kabels, PS/2. Met audio support en afstandsbediening. Hiermee bedient u twee computers met één toetsenbord, muis en monitor.


Download PDFDownload productsheet

Download PDFDownload handleiding

Print product

Informeer een bekende

Verkooppunten

NewStar KVM switch, 2-Port, PS/2
NewStar KVM switch, 2-Port, PS/2

Omschrijving:
Met deze compacte 2-poorts KVM Switch van NewStar, model NS211KAR, bedient u twee computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis, monitor, microfoon en speakerset. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie of met de drukknop op de afstandsbedieing. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen. Tevens ondersteunt de switch geluid.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 2 computers.

Deze switch wordt geleverd inclusief twee compacte aansluitkabels van twee meter. De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Aansluiting : PS/2
Aansluitingen : 2
Audio support : Ja
Bandbreedte : 400Mhz
Drukknop : Ja
Hot Key : Ja
Kabels : Ja
Resolutie : 2048x1536@85Hz
Kleur : Zwart
Garantie : 3 jaar
EAN code : 8717371440268

Accessoires