Print Nederlands English Español Français Italiano Deutsch

KVM switch, 16-poorts, PS/2 & serieel, OSD

NS1631D

De NS1631D is een 16-poorts KVM switch met PS/2 aansluiting. Hiermee bedient u twee tot zestien computers met één toetsenbord, muis en monitor.


Download PDFDownload productsheet

Download PDFDownload handleiding

Print product

Informeer een bekende

Verkooppunten

NewStar KVM switch, 16 port, PS/2+AT+OSD

Omschrijving:
Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers.

De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Aansluiting : PS/2 & Serieel
Aansluitingen : 16
Bandbreedte : 400Mhz
Cascade : Ja
Drukknop : Ja
Hot Key : Ja
OSD : Ja
Rackmontage : Ja, inclusief
Resolutie : 1920x1440@85Hz
Kleur : Zwart
Garantie : 3 jaar
EAN code : 8717371440329

Accessoires