Print Nederlands English Español Français Italiano Deutsch

De NS1UCABCONS17 is een 4,5 cm hoge uitschuifbare KVM lade welke bestaat uit een toetsenbord, touchpad en 17" LCD scherm.

NS1UCABCONS17

Download PDFDownload productsheet

Print product

Informeer een bekende

Verkooppunten

NewStar Command Console 17" LCD/19"Rack

Omschrijving:
Deze NewStar 1U Rack Mount LCD-console, model NS1UCABCONS17, bespaart veel kostbare ruimte in een 19" omgeving. De console is uitgerust met een 17" active matrix LCD-monitor, 105-key VS-toetsenbord en touchpad. Netjes in 1U ruimte gecombineerd voor in een standaard rack of kast 30 inch (of meer) in de diepte. De LCD-console kan op zowel USB als PS/2 KVM switches en servers aangesloten worden. De benodigde kabels worden standaard meegeleverd.

De console biedt een design gelijk aan die van een laptop computer. Wanneer de console gebruikt wordt schuift u de console uit de kast, klapt u het scherm open en kunt u de console bedienen. Wanneer u geen gebruik dient te maken van de console klapt u het scherm in en schuif u de unit de kast in.

Deze uitschuifbare lade maakt het mogelijk één werkplek in een 19" omgeving te monteren waar vroeger ruim 50 cm nodig was. Hierdoor wordt kostbare ruimte bespaard. De lade is ideaal in combinatie met ieder merk KVM switch waardoor er nog meer ruimte wordt bespaard. Tevens vergroot de LCD-console de ergonomie van cabinets.


Aansluiting : PS/2 & USB
Kabels : Ja
Rackmontage : Ja, inclusief
Resolutie : 1280x1024@85Hz
Kleur : Zwart
Garantie : 1 jaar
EAN code : 8717371440527

Accessoires