Print Nederlands English Español Français Italiano Deutsch

NewStar UTP KVM Extender, PS/2

NS560UTP/PRO

De NS560UTP/PRO is een KVM extender over UTP. Hiermee verlengt u een werkplek bestaande uit een monitor en PS/2 toetsenbord/muis tot maximaal 150 meter.


Download PDFDownload productsheet

Download PDFDownload handleiding

Print product

Informeer een bekende

Verkooppunten

NewStar UTP KVM extender/splitter, PS/2
NewStar UTP KVM extender/splitter, PS/2

Omschrijving:
Met deze PS/2 NewStar KVM Extender, model NS560UTP/PRO, kunt u de controle van een server, computer of meerdere computers (aangesloten via KVM-switch) via slechts één standaard CAT5 of Cat6 UTP netwerkkabel verbinding, op afstanden van maximaal 150meter weg bedienen. Kabels om deze extender aan te sluiten worden meegeleverd. De utp kabel wordt niet geleverd.

De NewStar extender biedt de mogelijkheid twee werkplekken aan te sluiten. Één werkplek bij de PC en één op maximaal 150 meter afstand. De extender schakelt automatisch tussen de werkplekken. De privé-instelling zorgt ervoor dat de bediening zowel lokaal als op afstand kan worden geblokkeerd. Hierdoor wordt meekijken door derden voorkomen. De extender bestaat uit een set van twee kastjes.

U kunt gebruik maken van uw bestaande toetsenbord, muis en monitor. Met deze set kunt u op uw gemak vanaf uw eigen werkplek uw externe PC's bedienen. Hierdoor is het verblijf in de koude serverruimte verleden tijd. Tevens is deze set ideaal voor o.a. winkels en magazijnen. Plaats de PC op een veilige plek en bedien de PC op afstand.


Aansluiting : PS/2
Bandbreedte : 300Mhz
Cascade : Ja
Drukknop : Ja
Kabels : Ja
Rackmontage : Ja, inclusief
Resolutie : 1920x1200@85Hz
Kleur : Zwart
Garantie : 3 jaar
EAN code : 8717371440794