NewStar KVM Switch kabel, PS/2
zoom

PS23N1THIN25 NewStar KVM Switch kabel, PS/2

Met deze ultracompacte 7,5 meter 3-in-1 KVM kabel, PS23N1THIN25, sluit u een NewStar KVM Switch aan op de PC/server.
De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model PS23N1THIN25, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar KVM Switches. Toetsenbordaansluiting M/M, Muis M/M, monitor M/F. Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels. Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Aansluiting
:
PS/2


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
PS23N1THIN25

EAN
:
8717371443504

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
5 jaarProductinformatie

De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model PS23N1THIN25, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar KVM Switches. Toetsenbordaansluiting M/M, Muis M/M, monitor M/F.

Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels.

Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.