KVM switch, 16-poorts, PS/2 & serieel, OSD
zoom

NS1631D KVM switch, 16-poorts, PS/2 & serieel, OSD

De NS1631D is een 16-poorts KVM switch met PS/2 aansluiting. Hiermee bedient u twee tot zestien computers met één toetsenbord, muis en monitor.
Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen. Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers. De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Aansluiting
:
PS/2 & Serieel

Aansluitingen
:
16


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NS1631D

EAN
:
8717371440329

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
3 jaarProductinformatie

Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers.

De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.