NewStar KVM Switch kabel, PS/2
zoom

NSECON20 NewStar KVM Switch kabel, PS/2

Met deze 3-in-1 KVM kabel, NSECON20, sluit u een NewStar KVM over IP switch, NS841HDI of NS1641HDI, aan op de PC/server.
De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model NSECON20, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar IP KVM Switches modellen NS841HDI en NS1641HDI. Deze kabel is ontwikkeld voor PS/2-aansluitingen. Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels. Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Aansluiting
:
PS/2


Functionaliteit
Type
:
Vlak

Hoogteverstelling
:
Geen


Informatie
Artikelnummer
:
NSECON20

EAN
:
8717371441043

Kleur
:
Zwart

Garantie
:
3 jaarProductinformatie

De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model NSECON20, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar IP KVM Switches modellen NS841HDI en NS1641HDI. Deze kabel is ontwikkeld voor PS/2-aansluitingen.

Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels.

Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@newstar.nl.